Werkplekken vooruithelpen

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal voor elke organisatie. Wij analyseren uw specifieke behoeften en ontwerpen aantrekkelijke en ergonomische kantooromgevingen die uw activiteiten ondersteunen. Waardevolle en flexibele omgevingen die welzijn, creativiteit en efficiëntie bevorderen. Oplossingen die voor de individuen van vandaag zijn ontworpen, maar die tegelijk klaar zijn om aan de behoeften van de toekomst te voldoen. Laat Kinnarps u op weg helpen naar het perfecte kantoor.

Hebt u hulp nodig bij de inrichting van uw kantoor?

Neem vandaag nog contact op

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van elke organisatie. Investeer in holistische ergonomie om uw mensen te helpen grootse dingen te doen. Onze ergonomische expertise en ons gevarieerde productaanbod creëren de voorwaarden voor welzijn, betrokkenheid en prestaties op de werkplek.

Mensen op de eerste plaats

Next Office® werkplekanalyse

Hoe creëert u een succesvol kantoor? Onze werkplekanalyse Next Office® helpt u waardevolle kennis en gegevens te verzamelen voordat u uw werkomgevingen ontwerpt. Samen zorgen we ervoor dat u meteen de juiste oplossing krijgt en creëren we omstandigheden voor een succesvol kantoor dat lang meegaat.

Ontdek Next Office®

Een doordachte interieuroplossing is ontworpen op basis van in kaart gebrachte noden en werkpatronen, waarbij de eigenschappen, het design en de plaatsing van het interieur de verschillende taken vereenvoudigen, een uitnodigend effect hebben en ondersteuning bieden.

Inspirerende kantoorruimtes

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Laat u inspireren en maak kennis met onze duurzame meubels en flexibele interieuroplossingen. Design waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Mensen, interieurs en omgevingen die een lang leven gegund zijn. Wij ontwerpen en produceren duurzame en hoogwaardige meubels en flexibele oplossingen die door een lage milieu-impact en lange levensduur worden gekenmerkt.

Duurzaamheid in alles

Klantprojecten

Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Lees de verhalen van onze klanten en bekijk enkele realisaties.

Alle klantprojecten

Meubilair voor de werkomgevingen van de toekomst

Onze werkomgevingen veranderen snel door nieuwe technologie die het mogelijk maakt om overal te werken. Een kantoor kan op het werk of thuis zijn, in een café of in de lounge van een hotel. Bij Kinnarps zijn we gespecialiseerd in werkomgevingen en interieuroplossingen voor de kantoren van de toekomst. Als u voor een van onze kantooroplossingen kiest, kunt u erop vertrouwen dat u een kantoor krijgt dat is ontworpen met de behoeften van u en uw organisatie als uitgangspunt en dat nog jarenlang zal blijven voldoen aan uw behoeften. 

Onze jarenlange ervaring op het vlak van werkomgevingen heeft ons geleerd dat een universele oplossing niet bestaat. Doeltreffende kantoren zijn ontworpen met de individuele behoeften van de klant als uitgangspunt en voldoen aan uw specifieke vereisten ten aanzien van indeling, werkwijze en interieurontwerp. Als ze correct is ontworpen, zal de werkomgeving op natuurlijke wijze het welzijn, de creativiteit en de productiviteit bevorderen. Bij het creëren van werkomgevingen voor onze klanten maken we gebruik van ons zogenaamde Next Office-concept. Next Office is een proces dat de werkplek als een geheel bekijkt: organisatie, fysieke omgeving en digitale technologie. Het is de bedoeling dat werknemers zich betrokken voelen bij het hele proces op weg naar hun nieuwe kantoor.