Wij geloven in 'succesful interiors'

Wij leveren nu al geruime tijd interieuroplossingen en zetten ons in om u een steeds betere service te verlenen. We blijven altijd nieuwsgierig en streven ernaar aantrekkelijke interieuroplossingen te leveren die u en uw organisatie helpen gemotiveerd, productief en tevreden te blijven. Voor ons gaat het bij een interieur niet alleen om het meubilair: het gaat erom een goed ontwerp te combineren met onze uitgebreide expertise ter ondersteuning van creativiteit en efficiëntie en onze kennis van ergonomie en welzijn om te zetten in ruimtes waar u een duurzaam bedrijf kunt creëren en waar individuen goed presteren. En tot slot gaat het erom alles op een duurzame en verantwoorde manier te doen. Alleen als we op al deze fronten succesvol zijn, hebben we onze taak volbracht. We weten dat als wij slagen, u ook slaagt en dat we dan samen daadwerkelijk een verschil maken voor organisaties, individuen en onze planeet.

We noemen dit 'Succesful Interiors'.

Kantoor

Om een kantoor te creëren dat welzijn en productiviteit bevordert, is het belangrijk om een werkomgeving te ontwerpen die zowel de werkmethoden als de mensen ondersteunt. Om hierin te slagen, moeten we rekening houden met de behoeften van alle soorten persoonlijkheden en moeten we ruimtes creëren die de verschillende activiteiten ondersteunen die tijdens de werkdag worden uitgevoerd. Met KINNARPS NEXT OFFICE® bieden wij u onderzoek, strategie en advies om uw ideale kantoor te creëren.

Lees meer

Onderwijs

De fysieke omgeving van scholen en onderwijsruimtes speelt een belangrijke rol bij het leren en het opdoen van nieuwe kennis. De juiste meubels en apparatuur ondersteunen het leren in zowel formele als informele onderwijsruimtes. Daarom is het belangrijk om aantrekkelijke, ergonomische en flexibele ruimtes te creëren die studenten en docenten ondersteunen bij hun leer- en ontwikkelingsproces. Met KINNARPS NEXT EDUCATION® bieden wij u onderzoek, strategie en begeleiding om actieve leerruimtes te creëren.

Lees meer

Zorg

Een helende ruimte is een omgeving waarin een individu zich veilig, gestimuleerd en betrokken voelt; omgevingen die het welzijn bevorderen van iedereen die er tijd in doorbrengt, ongeacht of dit patiënten, personeels- of familieleden zijn. Met KINNARPS NEXT CARE® bieden wij u inzicht in de manier waarop zorgomgevingen actief kunnen worden ontworpen om het genezingsproces te stimuleren en in de vereisten waaraan de interieuroplossingen moeten voldoen.

Lees meer

Kunnen onze experts je ergens mee helpen?

Contacteer ons

We zijn er voor jou.
Van begin tot het einde.

Op zoek naar een specifiek product? Interesse om een oplossing aan te passen aan je individuele noden? Of gewoon gebeten om meer te leren over ons aanbod? Neem contact op met ons - we zijn er voor jou!