Het is niet omdat iets circulair is, dat het automatisch ook duurzaam is. Bij Kinnarps geloven we in duurzame circulariteit. Het is belangrijk dat we interieuroplossingen en meubilair creëren dat een lange tijd kan worden gebruikt. Het draait allemaal om het maken van bewuste keuzes, het creëren van flexibele oplossingen en het kiezen voor hoge kwaliteit. Zo kan je het welzijn en de efficiëntie in een bedrijf vergroten, terwijl de natuurlijke hulpbronnen worden behouden en omstandigheden worden gecreëerd om de levenscycluskosten laag te houden.


Het verschil maken zou eenvoudig moeten zijn.

Drie sleutels tot een duurzaam
en circulair interieur

 

BE-Tre cirklar med rubriker-WEBB.png

BE-Tre cirklar med rubriker-WEBB2.png

BE-Tre cirklar med rubriker-WEBB3.png

Verandering begint met inzicht

1. MAAK BEWUSTE KEUZES

 

Neem bij aanvang van je project de tijd en denk goed over alles na. Een interieuroplossing die op je werkelijke behoeften is gebaseerd, zal altijd gunstiger zijn voor je dagelijkse taken, welzijn en algehele prestaties. Door bewuste keuzes te maken, kun je de efficiëntie van je organisatie beïnvloeden en tegelijkertijd natuurlijke hulpbronnen sparen. Kijk eerst naar de visie en manier van werken van je organisatie en breng vervolgens je behoeften in kaart.

Je oplossing moet op alle vlakken duurzaam zijn: ecologisch, economisch en ergonomisch. Wij helpen je daarbij met onze werkplekanalyses. Dat is de beste manier om zowel kennis als gegevens te verzamelen bij het ontwerpen van je toekomstige interieur. Een grondige voorbereiding en stevige basis bepalen je succes, waardoor je een echt verschil kunt maken voor zowel mens als milieu.

Verandering is de enige constante

2. DENK NA OVER FLEXIBELE OPLOSSINGEN

 

Het kan vreemd klinken, maar flexibiliteit is de sleutel tot stabiliteit. Als je op zoek bent naar een echt duurzame en circulaire oplossing, dan moeten je meubilair en interieur ook flexibel, modulair en multifunctioneel zijn. Je meest dringende zorgen op dit moment zijn even belangrijk voor je toekomstige behoeften. Je hoeft je dus niet verplicht te voelen je meubels te vervangen vanwege nieuwe behoeften, vereisten of regels. In een steeds veranderende wereld is het belangrijk dat je de focus kunt verleggen en je aan nieuwe situaties kunt aanpassen.

Kortom, als het interieur flexibel is, is het ook geschikt voor verschillende soorten activiteiten, werkwijzen en mensen. Uiteindelijk draait het bij het veranderen en aanpassen van je interieuroplossing om flexibiliteit. Uiteraard kan dat een andere weg zijn dan je oorspronkelijk voor ogen had, maar uiteindelijk kom je precies terecht waar je moet zijn. Wij garanderen het je.

Verandering vind je in de details

3. KIES VOOR HOGE KWALITEIT

 

Voor ons betekent hoge kwaliteit aandacht besteden aan de kleinste details en duurzame producten maken die zijn ontworpen voor frequent en langdurig gebruik. Door onze producten op herstellingen, wasbeurten en verbeteringen voor te bereiden, kunnen we een al lange levensduur nog verlengen. Bovendien gebruiken we duurzame materialen. Wanneer de juiste materialen en kleuren op de juiste manier worden gebruikt, kunnen onze producten de functie van je ruimte echt ondersteunen.

Hoge kwaliteit is iets wat je uit de eerste hand moet ervaren. Het kan ook tijdens het hele proces grondig worden gecontroleerd en verbeterd. Je kunt er zeker van zijn dat Kinnarps voldoet aan hoge industrienormen en ze zelfs overtreft; van materialen, productie en certificeringen tot transporten, leveringen en werkelijk gebruik. Eenvoudig gezegd staat een hoge kwaliteit gelijk aan een goede investering en lage levenscycluskosten.

Elk vervaardigd product is een belofte die wordt nagekomen

Duurzaamheid en circulariteit zijn tegenwoordig hét onderwerp van gesprek, maar wij bewandelen die weg al sinds 1942. Uiteraard gebruikten we destijds andere woorden, maar ons DNA is niet veranderd. Wij kiezen voluit voor de lange termijn om zo aantrekkelijke, hoogwaardige meubels en oplossingen te leveren die generaties lang meegaan. Daarom zullen we functionele en aantrekkelijke interieurs blijven creëren die mensen in staat stellen te bloeien, zich beter te voelen en hun volledige potentieel te bereiken. Tegelijkertijd respecteren we altijd de natuur en haar kostbare hulpbronnen. Het resultaat zijn meubels die gemakkelijk te appreciëren, gebruiken, wassen, herbekleden, verbeteren en recycleren zijn. Als je naar ons advies luistert, kun je er zeker van zijn dat je interieuroplossing vanaf dag één succesvol is en evolueert met het oog op de toekomst. Kinnarps kan een echt verschil maken voor jou, je organisatie en het milieu.

Diensten voor een duurzame en circulaire toekomst

WERKPLEKANALYSES

Breng de behoeften in je omgevingen in kaart en identificeer ze met onze werkplekanalyses voor kantoor, onderwijs en zorg.

DUURZAAM VERVOER

Herbruikbare transportverpakking en volledige verantwoordelijkheid voor montage en uitvoering volgens je tekening.

VERPLAATSEN EN VERHUIZEN

Of je nu je meubels binnen je gebouw verplaatst of naar een nieuw adres verhuist, wij staan klaar om je te helpen.

HOLISTISCHE ERGONOMIE

Verwerf nieuwe kennis over duurzame en succesvolle werkomgevingen door onze lezingen en workshops.

INVENTARIS EN ACTIEPLAN

Krijg een overzicht van je interieur, stel de waarde ervan vast en ontdek hoe het het beste onderhouden, bijgewerkt, geplaatst en gebruikt kan worden om aan je huidige en toekomstige behoeften te voldoen.

KOOP CIRCULAIR ONLINE

Shop nieuwe en gerenoveerde kwaliteitsmeubels in de Kinnarps Online Store.

MEUBELSERVICE OP LOCATIE

We kunnen je meubilair bij je ter plaatse of in onze speciaal uitgeruste servicetruck herbekleden.

MEUBELS WASSEN

Het schoonhouden van je meubels is essentieel voor het behoud van een aantrekkelijke werkplek. Door meubels te wassen, verleng je ook de levensduur.

 

HERBEKLEDEN EN VERBETEREN

Door je meubels te herbekleden, herstellen en verbeteren, geef je ze een nieuw leven en verleng je de totale levensduur. Nieuwe kleuren en verbeteringen kunnen je bestaande meubels nieuw leven inblazen.

RECYCLEREN

Wij helpen om meubilair te recycleren dat aan het einde van zijn levensduur is. Dit doen we op een milieuvriendelijke manier.

 

Diensten kunnen verschillen naargelang de markt. Neem contact op met het dichtstbijzijnde verkoopkantoor voor meer informatie.