Fields is geschikt voor alle activiteiten tijdens de werkdag

Kinnarps nieuwste productreeks, Fields, die werd gelanceerd tijdens de Stockholm Furniture Fair, is nu wereldwijd beschikbaar. Het nieuwe modulaire gamma werd positief onthaald op de beurs – niet in het minst door de uitgebreide keuze sofa’s, tafels, schermen en fauteuils waarmee je een actieve werkplek kan creëren.

ontworpen door Olle Gyllang

Fields is ontworpen door de Zweedse ontwerper Olle Gyllang van Propeller Design AB uit Stockholm. Het bekende ontwerpbureau heeft veel ervaring in industrieel design, interactief design en designstrategie.

Olle Gyllang creëerde Fields samen met Kinnarps. Het is een gamma met veel variatie, waarmee je makkelijk een omgeving kan creëren waarin alle activiteiten die je doet tijdens een dag kunnen plaatsvinden. Dit betekent dat het gamma perfect is voor de activity based werkplek. Dankzij het uitgebreide aanbod materialen, kleuren en accessoires kan je Fields aanpassn aan ieders smaak en voorkeur.

"Het basisconcept van Fields is een modulair en flexibel systeem waarin functies en onderdelen kunnen worden gecombineerd, afhankelijk van de vereisten, omstandigheden en ruimte. Wij hebben de bouwstenen en opties gecreëerd; vervolgens kan de architect het overnemen en ze als basis gebruiken om hoogwaardige, functionele omgevingen te creëren."

Olle Gyllang, Ontwerper van Fields

Met het uitgebreide Fields gamma creëer je makkelijk gemeenschappelijke ruimtes, vergaderruimtes, ruimtes binnen een ruimte, creatieve ruimtes of individuele werkplekken. Fauteuils, sofa's tafels en wanden worden gecombineerd met opwindende accessoires en slimme oplossingen om een weldoordachte en holistische oplossing te bieden. Fields brengt niet alleen de gedeelde en persoonlijke ruimte bij elkaar, maar slaat ook een brug tussen vergaderen en zelfstandig werken en het individu en de groep. Iedere medewerker vindt er zijn eigen plek om te werken.

 

VOOR MEER INFORMATIE, contacteer: 

Anna-Karin Halvardsson, International Product Manager - 3rd Space, Kinnarps AB,
anna-karin.halvardsson@kinnarps.se, tel. +46 (0)370 375 590.