Kinnarps wint designprijzen

De nieuwe productgamma’s van Kinnarps, Space en Fields hebben de iF Product Design Award 2017 gewonnen. Het is een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld.

"We zijn uiteraard blij en vereerd dat onze producten deze prijzen hebben ontvangen," zegt Elisabeth Slunge, Director Global Range & Communications bij Kinnarps. "De iF Product Design Award is een prestigieuze prijs en bewijst dat Kinnarps meubilair van wereldklasse maakt. Zowel Space en Fields zijn productgamma's voor de moderne werkomgeving, die beantwoorden aan de vereisten van het huidige werkleven."

Space

is een meubelconcept, ontworpen door Stefan Brodbeck (Brodbeck design) voor de manier waarop we in de toekomst werken, vergaderen en spullen opbergen. Het gamma is gebaseerd op een groot aantal opbergmodules die je kan combineren en connecteren, afhankelijk van de functionaliteit en de look die je wilt. De flexibiliteit van het gamma stimuleert zowel concentratie als communicatie en voorziet zowel ruimte voor groepen als afgesloten zones.

Space

 

FIELDS

fungeert als een link tussen de traditionele werkplek en vergaderzalen. Met Fields creëer je gedeelde omgevingen, vergaderzalen, ruimtes binnen een ruimte, creatieve omgevingen en plekken om geconcentreerd of afgezonderd te kunnen werken. De verschillende modules van Fields kunnen worden gecombineerd, aan elkaar gekoppeld en op verschillende manieren worden opgesteld. Het gamma, ontworpen door Olle Gyllang van Propeller Design AB omvat sofa's, fauteuils, tafels, wanden en accessoires.

Fields

Kinnarps toont zijn producten en concepten deze week tijdens de Stockholm Furniture & Light Fair. Kinnarps viert in 2017 zijn 75ste verjaardag en nodigt daarom de bezoekers uit om een bezoek te brengen aan Silhouettes of Kinnarps, waar het de geschiedenis van Kinnarps, het heden en de toekomst viert 

 
OVER DE iF Design Award

De iF Design Award is sinds 60 jaar een internationale erkenning voor uitzonderlijk design. Het iF logo is een gerenommeerd symbool en de prijs wordt beschouwd als een van de belangrijkste ter wereld. De inschrijvingen worden in volgende categorieën onderverdeeld: Product, Packaging, Communication, Service Design, Architecture, Interior Architecture and Professional Concept. De winnaars worden verzameld in de iF design GUIDE, de iF design app en worden tentoongesteld tijdens de iF design tentoonstelling in Hamburg. In totaal beoordeelde de jury 5 500 deelnemers uit 59 landen..

over kinnarps

KINNARPS BIEDT WORKSPACE SOLUTIONS AAN. Kinnarps werd opgericht in 1942 door Jarl en Evy Andersson. Tot op vandaag is het voor 100% een familiebedrijf, met de kinderen en kleinkinderen van Jarl en Evy aan het roer. Kinnarps biedt workspace solutions aan voor kantoren en publieke omgevingen. Een uitstekende kwaliteit en een minimale impact op het milieu kenmerken de volledige waardeketen - van de grondstoffen tot het afgewerkte resultaat. Kinnarps is een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa. Het bedrijf is actief in ongeveer 40 landen, met een omzet van ongeveer 3,8 miljard SEK.

 
Heb je nog vragen?

Voor meer informatie, contacteer: Ida Hermansson, persverantwoordelijke, Kinnarps AB +46 515 383 89 ida.hermansson@kinnarps.se