ruimte voor welzijn

ZORGCENTRA ONTWERPEN DRAAIT HELEMAAL ROND HET VERGROTEN VAN HET WELZIJN. het is onze taak om de mensen een rustig en huiselijk gevoel te bezorgen en onze oplossingen trachten dat te weerspiegelen.

COMPLETE OPLOSSINGEN - VAN INKOM TOT BINNENRUIMTE

Wij bieden complete oplossingen aan voor zorgcentra: alles van een verwelkomende receptie tot een stimulerende ruimte voor dagbesteding voor de patiënten en het personeel. Dankzij onze decennialange ervaring bieden we volledige steun en begeleiding en streven we ernaar om het proces zo vlot en probleemloos mogelijk te laten verlopen.

CONCEPTEN EN EIGENSCHAPPEN OM POSITIEVE RUIMTES TE ONTWERPEN

In een warme, uitnodigende ruimte voelen we ons rustig en veilig. Een goed ontworpen inkom effent het pad naar een geslaagde afspraak. Een aangename wachtruimte doet de tijd sneller gaan. Wanneer we oplossingen creëren die aansluiten bij jouw noden, houden we altijd rekening met deze beproefde concepten.

Slim, praktisch en ondersteunend meubilair

Ergonomie, kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en design zijn enorm belangrijk wanneer je meubilair ontwerpt en ontwikkelt voor zorgomgevingen. In deze setting moet je meubilair makkelijk kunnen gebruiken, verplaatsen en onderhouden. Stabiliteit en stevigheid zijn ook cruciaal, zonder uit het oog te verliezen dat we uitnodigende en comfortabele meubels moeten creëren, die de ruimte een positieve en warme uitstraling geven. 

BENIEUWD NAAR DE BESTE OPLOSSING VOOR JOUW OMGEVING?

Contacteer ons

inkom - voor een geweldige eerste indruk

De inkom van een zorgcentrum zet de toon voor het hele bezoek. Als je mensen verwelkomt op een veilige, rustgevende en warme manier maak je het verschil tussen een goed en een slecht bezoek. Wij zijn experts in het inrichten van wachtruimtes en recepties die mensen tot rust brengen.

ruimtes voor dagbesteding - voor sociaal contact en entertainment

Aantrekkelijke, uitnodigende ruimtes voor individuele of groepsactiviteiten, zoals lezen, spelletjes spelen, tv kijken of gewoon ontspannen en de wereld aan je voorbij laten gaan. Comfortabel zitmeubilair en makkelijk toegankelijk opbergmeubilair voor boeken en spelletjes maken deze ruimtes populair.

kantine - voor een lekkere maaltijd en goed gesprek

Waar we eten heeft niet enkel een invloed op hoe we het eten ervaren, maar ook op onze gezondheid. Het ontwerpen van een fantastische kantine is meer dan enkel een goed uitziende ruimte creëren. Je moet ook rekening houden met geluid en geur. Een rustige en luchtige omgeving zorgt voor betere maaltijden en gelukkigere mensen.

afgesloten ruimte - voor rust en relaxatie

Iedereen heeft een toevluchtsoord nodig, een rustige plek waar je tot rust kan komen na de drukte van elke dag. Dit is vooral zo in zorgcentra, waar welzijn extreem belangrijk is. Met dit in het achterhoofd, ontwerpen wij ergonomische en rustgevende ruimtes voor rust en relaxatie.

gezamenlijke ruimtes - voor vergaderingen en events

Deze gezamenlijke ruimtes zijn geschikt voor grotere groepen en events. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het ontwerpen van vergaderzalen weten we hoe we afleidingen kunnen minimaliseren en er voor kunnen zorgen dat groepen geconcentreerd blijven.

personeelsruimtes - voor gesprekken en bureauwerk

Uiteraard heeft het personeel van een zorgcentrum ook nood aan een eigen plek. Of je je nu wilt concentreren, administratief werk wilt doen of een gesprek hebben met collega's, wij creëren ruimtes die zowel ergonomisch als gezellig zijn: het perfecte toevluchtsoord.

Wil je meer voorbeelden zien van zorgomgevingen?

Contacteer ons

We zijn er voor jou.
Van begin tot het einde.

Op zoek naar een specifiek product? Interesse om een oplossing aan te passen aan je individuele noden? Of gewoon gebeten om meer te leren over ons aanbod? Neem contact op met ons - we zijn er voor jou!